Kurser/workshops

 

Workshop:

Depression & Traumer


   2-dages workshop 2021 med Robert McNeilly, læge, Melbourne

På grund af coronasituationen måtte kurset lørdag 6. juni og søndag 7. juni 2020 aflyses, men vi har planer om at gennemføre kurset i 2021. Yderligere oplysninger om tidspunkt og sted følger.

McNeilly skriver:

Depression er en verdensomspændende epidemi, og traumer giver anledning til tiltagende interesse og bekymring. Om end der er mange terapeutiske tilgange til behandling af disse invaliderende tilstande, kan vi opnå bedre og mere vedvarende resultater, når vi fokuserer på hvert enkelt menneske, udforsker hvad der kan være nyttigt og hjælper med at forbinde til den enkeltes unikke oplevelser.
Ved at skifte fokus fra at behandle en tilstand til at hjælpe det enkelte menneske, skaber vi en ægte og respektfuld terapeutisk relation, hvor vi tilstræber at skabe en stemning af forventning, som løfter klienten ud af sin fastlåsthed.
Denne vinkel har meget større indflydelse på resultatet end en specifik teoretisk metode.
På denne 2 dages workshop udforsker vi disse principper med udgangspunkt i en Ericksonian tilgang til hypnose, og jeg lover gennem demonstrationer og øvelser i trygge og støttende rammer at bibringe deltagerne færdigheder, som umiddelbart kan tages i brug i daglig klinisk praksis.

Om McNeilly:
Har i 10 år været alment praktiserende læge i Melbourne. Har studeret hos Milton Erickson. Grundlagde 1988 The Milton Erickson Institute of Tasmania.
Forfatter til bl.a. “Healing With Words”, “Healing the Whole Person”.
Rob McNeilly har tidligere besøgt Danmark og undervist i selskabets regi. Han taler et let forståeligt engelsk.
 Workshop-aflysning:

Den tidligere annoncerede Workshop med Michael Yapco, Ph.D., den 10. og 11 september 2021 er aflyst pga. corona-situationen.

Andet under Uddannelse og kurser:

Dansk Selskab for Klinisk Hypnose
Rosenborggade 12,  
1130 København K
Formand Per Nilsson: 40110644


Danmarks tværfaglige hypnoseselskab
for autoriserede sundhedsprofessionelle