Nyheder

 

Årsmøde 2018

 

Reserver allerede nu datoen 17. marts 2018, hvor et spændende årsmøde venter. Blandt hovedattraktionerne er et spændende foredrag med Etzel Cardena (foto) samt oplæg om præstationsfremmende hypnose ved John Odin. Der vil i samme forbindelse blive afholdt generalforsamling.

 

Yderligere info kommer her på siden.

 

Opdateret 25.09.17

Etzel Cardena

Tillykke til nyt hold diplom-uddannede

 

September 2017 blev endnu et hold færdige med diplom-uddannelsen. Dansk Selskab for Klinisk Hypnose ønsker alle 11 nye diplomuddannede et stort tillykke, og håber at se alle som aktive medlemmer i fremtiden.

 

Opdateret 25.09.17

Dansker i ESH's bestyrelse

 

På ESHs netop afviklede årsmøde i Manchester, blev Randi Abrahamsen valgt ind i bestyrelse med stor stemme-opbakning. Der skal lyde et stort tillykke til Randi med valget, og til ESH, der får en stor kapacitet i bestyrelsen.

 

Om Randi:

Randi har arbejdet med hypnose i mere end 25 år, og hun har været aktiv i DSKH på mange niveauer. Har holdt kurser, har undervist på diplomuddannelsen, og har i flere omgange været tovholder på uddannelsen. Randi har desuden været medlem af, og formand for, bestyrelsen.

 

Underviser på Tandlægeskolen og er konsulent for Aalborg Kommunes Tandpleje. Hun har skrevet Ph.d afhandling med titlen Effect of hypnosis on persistent orofacial pain- in a neurobiological perspective, og modtog i 2012 den tyske videnskabspris fra DGZH. .

 

 

Opdateret 25.09.17